BLUE AIR MIZEAZA PE DESTINATIILE „LA MARE SI LA SOARE” – Compania vede o redresare puternica a cererii pentru calatoriile de Paste si la vara

Transportatrul aerian Blue Air vede o redresare puternica a cererii pentru calatoriile de Paste si de vara si adauga 14 noi destinatii „soare & mare” in acest sezon.

Compania precizeaza ca inregistreaza o cerere crescuta pentru toate cele 29 de destinatii soare & mare incepand cu luna aprilie, pe baza relaxarii restrictiilor de calatorie preconizate inainte de Paste.

Blue Air este pregatita sa raspunda cererii in crestere cu peste 50 de rute noi adaugate la programul de vara, cu capacitate crescuta, cu o flota reinnoita de Boeing 737-8 MAX de ultima generatie si o infrastructura digitala imbunatatita, oferind clientilor experienta Better Way to Fly„, anunta compania.

Programul de vara Blue Air (27 martie – 29 octombrie 2022) cuprinde peste 50 de rute noi si include 16 destinatii noi din Bucuresti, 7 destinatii noi din Cluj si 6 destinatii noi din Iasi.

In ultimii doi ani, libertatea de a zbura ne-a fost luata tuturor, iar zborul a fost accesibil doar unui grup mic de persoane care au putut zbura catre un numar limitat de destinatii. Noi, la Blue Air, credem ca am depasit cea mai grea perioada si, luand in considerare tendintele de rezervare, clientii nostri se asteapta ca restrictiile de calatorie sa fie ridicate pana in aprilie. Stim ca pentru multi oameni zborul este esential, fie ca este vorba despre reunirea cu cei dragi, evadare departe de vremea rece, zile de nastere si aniversari, rasfat cultural sau gastronomic sau pur si simplu relaxare la plaja – toate acestea au ne-au fost luate de ceva vreme. Noi, cei de la Blue Air, traim pentru a zbura si zborul este intotdeauna o experienta interesanta. Este timpul sa zburam din nou”, spune Krassimir Tanev, director comercial.

Sub sloganul „Live to Fly” Blue Air lanseaza cea mai recenta campanie pentru a sarbatori revenirea aviatiei la normalitate. Toate rutele Blue Air vor beneficia de o reducere speciala si toti clientii pot folosi aceasta reducere aplicand codul special LIVE2FLY in timp ce isi fac rezervarea pentru urmatorul zbor Blue Air cu date de calatorie incepand cu 1 aprilie.

Programul Blue Air Vara 22 ofera o selectie atractiva de destinatii, care include locuri de agrement renumite, optiuni exclusive pentru turism cultural si gastronomic, vacante pe insula, oportunitati captivante pentru cei care cauta adrenalina si activitati in aer liber si alegeri vibrante pentru citybreak.

In Vara lui 22, Blue Air introduce 14 noi destinatii „soare & mare”:

PORTUGALIA

Bucuresti – Porto

CROATIA

Bucuresti – Split, Dubrovnik

SPANIA

Bucuresti – Palma de Mallorca, Ibiza, Alicante, Bilbao, Sevilla, Tenerife

Cluj-Napoca – Malaga, Valencia

Iasi – Barcelona

GRECIA

Bucuresti – Santorini, Corfu, Skiathos, Chania

Cluj – Zakynthos, Heraklion, Rodos

Iasi – Mykonos, Zakynthos, Heraklion

FRANTA

Bucuresti – Bordeaux

Articolul precedentCONTINUA DESCENTRALIZAREA PROIECTELOR DE INFRASTRUCTURA – Protocol pentru centura Targoviste si Fieni- Pucioasa
Articolul următorUN IMPORTANT PROIECT DE INFRASTRUCTURA ESTE DEBLOCAT – Sapte firme si asocieri s-au luptat pentru constructia drumului de 10 km si 133 milioane lei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.